top of page
  • Writer's pictureFutucast

Mistä Löytää Sisäinen Motivaatio? | Petteri Kilpinen #159

Päivitetty: 19. maalisk. 2021



https://youtu.be/hlgPAQTtl70 Petteri Kilpinen on pitkän yritysjohtajan taustan omaava kirjailija ja puhuja, joka myös valmentaa ihmisiä ja yrityksiä motivaatiosta. Keskimäärin, suurin osa ihmiskunnasta voi sanoa elävänsä aineellisesti eniten hyvinvoivaa sekä turvallista aikaa koko lajin historiassa. Silti olemme monella mittarilla keskimäärin enemmän masentuneita kuin koskaan, ja etsimme elämän tarkoitusta mitä oudoimmista paikoista. Miten Petteri ajattelee asiaa? Mitä on motivaatio, ja mistä sen voi löytää?

---

Jakson yhteistyökumppanina Springvest.

"Springvest on sijoituspalveluyritys, joka järjestää Suomen suurimmat yleisöannit listaamattomille kasvuyrityksille. Springvest haluaa maksimoida yritysten mahdollisuudet kasvaa nopeammin kansainvälisille markkinoille. Rahoituskierrokset ovatkin aina toteutuneet 100-prosenttisesti! Sijoittajille Springvest antaa mahdollisuuden päästä omistamaan näitä tulevia menestysyrityksiä, joista moni on teknologian alalta. Toki tarkan valintaprosessin jälkeenkin on mahdollista, ettei yritys menesty. Mutta viimeisten tilinpäätösten mukaan Springvestin rahoituskierroksilla olleet yritykset kasvoivat viime vuonna keskimäärin 38 prosenttia. Kymmenen suurinta jopa 73 %!

Kun haluat maksimoida mahdollisuutesi, sijoita kasvuun."

10 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Voiko Tekoäly Luoda Taidetta Vol. 2 | Jukka Aalho #172

Teimme viime vuonna jakson tekoälyn tekemästä taiteesta, joka sai kiitettävän reaktion (kiitos siitä). Yksi palautteista, jonka saimme oli Jukka Aalholta, joka on yhdessä GPT-3 tekoälyn kanssa kirjoit

bottom of page