top of page

Ensimmäisessä Accenturen yhteistyökauden vierasjaksossa pääsette kuulemaan vauhdikkaan pankki- ja rahoitusmaailman tulevaisuutta läpiperkaavan keskustelun à la Enfucen Monika Liikamaa. Monika ei pelkästään tiedä alastaan paljon, hän ei myöskään säästele sanojaan tai mielipiteitään. Käymme läpi perinteisen pankkialan nykytilaa, maksuinfran muutoksia, fintechiä ja paljon muuta.

137 katselukertaa0 kommenttia

Seuraavan 8 viikon ajan, torstai-jakson paikan tulee täyttämään minisarjamme jaksot, jossa käsittelemme eri toimialojen tulevaisuuksia. Minisarja on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä Accenturen kanssa. Tässä jaksossa tutustumme Accenturen Katharinaan, joka on mukana tekemissämme jaksoissa tämän minisarjan ajan, ja joka on sen lisäksi ollut koko tiimille ilahduttava uusi tuttavuus. Tässä jaksossa keskustelemme minisarjan sisällöstä ja dynamiikasta, sekä ylipäätään ajatuksiamme liittyen kaupalliseen yhteistyöhön ja podcastin pyörittämisen. Ja paljon muustakin, kyllä te tiedätte jo miten tää homma toimii.

30 katselukertaa0 kommenttia


Marko Viinikka on Voima Goldin perustaja ja toimitusjohtaja. Markon työ on myydä kultaa. Skeptinen mieli voisi täten oikeutetusti miettiä, että Markon motiivi puhua kullasta on pelkästään oman tontin puolustamista. Oletko tyytyväinen siihen näkemykseen? Kun puhumme kullasta ja sen ihmeellisestä statuksesta arvon säilyttäjänä, on uppouduttava historiaan ja ihmisen psykologiaan, sekä kurkistaa horisontin yli rahajärjestelmämme sumuiseen tulevaisuuteen. Mitä on raha, arvo ja institutionaalinen luottamus? Mikä tekee kullasta niin erityisen, ja mitä se kertoo meistä? Onko ennennäkemätön globaali rahajärjestelmämme jo astunut niihin miinoihin, jotka tulevaisuudessa sen laukaisevat?

---

HELBUS on yksityinen suomalainen kilpailykyisesti hinnoiteltu kauppakorkeakoulu, jossa voit suorittaa englantilaisen University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinnot Suomessa opiskellen. Voit saavuttaa suomalaista kauppatieteiden kandidaatin tutkintoa vastaavan tutkinnon jopa kahdessa kalenterivuodessa, koska myös kesälukukaudella on opetusta. Maisterintutkinnon voi suorittaa 12 kuukaudessa tai työn ohessa opiskellen 24 kuukaudessa. Laadukkaan englanninkielisen opetuksen näkökulma on kansainvälinen ja vierailevat opettajat haastavat opiskelijoita ajattelemaan globaalisti. Opinnot alkavat syyskuussa ja hakuaika päättyy kesäkuun lopussa. Katso lisätiedot osoitteesta: https://www.helbus.fi

---

🎧 Spotify: https://spoti.fi/32scrMD 🔊 Soundcloud: https://soundcloud.com/futucast

👂 Google Podcasts: https://bit.ly/3ma1Ayj

🌐Futucast.com: https://www.futucast.com

40 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page